Vilka övningar väljer ni för er teambuilding?

UTMANA VARANDRA I FEMKAMP! 

teambuilding övningar och svensexa tips

Vi har en lång rad olika aktiviteter att välja mellan. I ett tävlingsmoment som femkamp kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till. Men det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget. 

Likt bilderna visar spelar det ingen roll om det är den roliga svensexan/möhippan, företaget eller familjen som kommer och vill utmana varandra, vi anpassar aktiviteterna efter er. 

I tandemskidorna ska ni som team förflyta er snabbare än de andra lagen på ett par träskidor utan att falla samman i slätten. I bilden ovan ser vi hur tre lag precis gjort upp där, lag 2 tog hem vinsten med ruggigt bra tempo och kommunikation sinsemellan deltagarna i laget.

en bra teambuilding övning ger stark teamkänsla

Andra grenen Katapulten kräver egenskap för bollkänsla då ni använder både fötter, händer och armar för att fånga så många bollar som möjligt. Men kommunikationen och lagspel är även här otroligt viktigt! 

Tredje grenen heter högt men kort, här ställs samarbetsförmågan på prov då ni ska bygga ett vildmarksbygge med specifika angivna mått och regler. Här behöver samspelet och kommunikationen vara på topp och samtidigt hålla ett lugn i gruppen under tidspress. Lag 3 tog hem denna gren med en höjd med 287 centimeter. Kreativa, snabba och lyhörda för sina lagkamrater! 

 

teambuilding övning pilbågsskytte

Är du nya Robin Hood?

En klassiker är vår pilbågsskytte som kräver total koordination mellan kropp och sinne, och eftersom det framför allt handlar om precision och inte en sportslig fysik, kan vem som helst bli den nya Robin Hood. Gör som svensexan och dra på en latexdräkt för stilpoäng! 

Varför teambuilding? Med hjälp av teambuilding övningar kan du på ett roligt och kreativt sätt sammansvetsa människor, för att på så sätt få ett bättre samarbete och starkare sammanhållning i gruppen. Det är både lärorikt och nyttigt med teambuilding oavsett om gruppen redan är bra samspelta. Här får ni samarbeta på nära håll, skratta och jobba mot gemensamma mål och samtidigt ha riktigt kul! 

Sista grenen, kallad kakeldax här är kommunikationen A och O. Här behöver ni som grupp på ett så tydligt och snabbt sätt som möjligt lösa olika kakelpussel med kroppsspråket. Lag 1 hade unika tecken med kroppsspråk som i rätt och sansad takt fick den snabbaste tiden med att lägga pusslet. Här kommer egenskaper fram som man annars inte ser hos sina kamrater, fantastiskt! 

Det roligaste av allt är att till hösten kommer TVÅ HELT NYA femkamper med roliga grenar gå att boka. Även den så kallade uppdragskampen där ni som lag får ett hemligt kuvert med 50 möjliga och omöjligt uppdrag att lösa i er grupp. 

teambuilding övning femkamp för företag

Lämna ett svar

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️

%d