Företagsevent i Örebro

Vi erbjuder företagsevent för er teambuilding eller kick off. Ett företagsevent hos oss blir mer än bara ett möte och en middag, det blir garanterat en oförglömlig upplevelse. Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha roligt på vägen!

Hos oss får ni utmana kollegorna i riktigt roliga och utmanande upplevelser i naturen. Vår högsta prio är att ni skall få en upplevelse utöver det vanliga och att eventen är 110% lyckade! Kombinera ihop er egen dag och välj bland flera aktiviteter såsom paintball, höghöjdsbanor, femkamp eller zipline. Därefter kan dagen fortsätta vid sidan av Sörbyskogen där ni kan prova på vår fotbollsgolf.

Avslutar ni kvällen med härlig matlagning över öppen eld på vår muurikka? Eller beställer ni en vedugnsbakad pizza från Sörens Vedugn? Hur som helst så finns det väl inget bättre sätt att avsluta dagen på än att sitta runt elden tillsammans med arbetskamraterna och mumsa på riktigt god mat?

Efter er måltid och alla aktiviteter kan det vara dags att slappna av lite och det kan ni göra i vår relax med vedeldad bastu och badtunna. Beställ in en öl från Sörens och njut kvällen ut!

I samarbete med Tillsammans Restaurang & Konferens erbjuder vi enastående festlokaler och konferensmöjligheter i Örebro. Med ett brett utbud av lokaler kan vi tillgodose behoven för alla typer av evenemang och grupper. Våra festlokaler är inte bara vackert utformade, utan erbjuder också en fantastisk utsikt över Örebro stad och Behrn Arena, vilket skapar en inspirerande atmosfär.

Ni kan också välja någon utav våra färdigkomponerade paket. Ett garanterat recept för en lyckad kväll, något ni kommer minnas länge och prata om vid kaffemaskinen på jobbet! Kolla in våra kickoff-aktiviteter här nedan:

Boosta teamet!

Här kommer ni som grupp till oss under en halvdag där vårt mål är att ni går hem med en riktigt energirik och boostad känsla i kroppen av motivation, kommunikation och sammanhållning.

Dagen går ut på uppsnack, samarbetstankar, mini-inspiration kring hur vi möter rädslor med praktiska övningar som leds av en av oss guider som tagit fram detta koncept. Vi håller ett fokus på teambuilding och hur det översätts till er verksamhet i de olika yrkesrollerna personalen har. 

Givetvis avslutas er vistelse hos oss med en fantastisk pizzabuffé från Sörens egna vedugn. 

I Paketet halvdag:
Personlig guide för hela vistelsen 
• Tillgång till egen konferenslokal
• Teamsnack med övningar 
• Trekamp med utvalda grenar
• Musikquiz
• Reflektion & summering
• Pizzabuffé från Sörens Vedugn 

Gruppaktiviteter hops Sörbybacken Örebro

Höghöjdsbanor + Pizzabuffé

Företagsevent med team-klättring

Statistiken visar att när man tillsammans övervinner rädslor och utmaningar så stärks banden till varandra. Man skapar medkänsla och blir ett bättre team. Så stötta, peppa och heja på varandra med vårt paket TEAM-KLÄTTRING.

Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går därför utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna.

I Paketet:
• 2 varv i valfri höghöjdsbana

• Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Paintball Sörbybacken Örebro

Paintball + Pizzabuffé

KLIV IN I EN ANNAN VÄRLD

En actionfylld kväll där ni får umgås tillsammans tryggt och säkert på avstånd ute i friska luften. Här kan ni läsa mer om allt vår paintballarena har att erbjuda.
När spelet är över kan ni slappna av på Sörens terrass, njuta av vedugnsbakade pizzor och härliga drinkar hela kvällen lång. 

I Paketet:
• 2h Paintball
•  Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Femkamp i Örebro

Femkamp + Pizzabuffé

TEAMBUILDING PÅ HÖG NIVÅ

Teambuilding ute i friska luften + spännande uppdrag + roliga aktiviteter = extremt bra kombination!

Vårt tredje företagspaket passar er som föredrar en lite mer stillsam kväll. En kväll som passar alla och där ni måste använda list, samarbete och pricksäkerhet… Vi pratar såklart om vår FEMKAMP

I Paketet:
• Guidad femkamp för hela gruppen

•  Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

I våra företagspaket ingår alltid Pizzabuffé Standard (pizza 1-10 på Sörens meny). Vill ni lyxa till det lite extra så kan ni uppgradera till Pizzabuffé Lyx för 50:-/ person extra (alla pizzor på menyn + alkoholfri dryck). Öl, vin, cider & goda drinkar finns att köpa på plats.  

Paketpriser

Höghöjdsbanor + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4990:-/grupp
9480:-/grupp
14470:-/grupp
17470:-/grupp
19460:-/grupp
29440:-/grupp
Offert

Paintball + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4480:-/grupp
8520:-/grupp
12990:-/grupp
17510:-/grupp
21950:-/grupp
26430:-/grupp
Offert

Femkamp + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4480:-/grupp
8520:-/grupp
12990:-/grupp
17510:-/grupp
21950:-/grupp
26430:-/grupp
Offert

BOOSTA TEAMET + Pizzabuffé

1-10 pers
11-25 pers

7995:-/grupp
14495:-/grupp

Fler teambuilding-aktiviteter som tillval

Bastu & Jacuzzi – Helkväll

Konferensrum - Toppstuga/Markstuga

Föreläsningar – Offert

Mat & Dryckespaket från Sörens Vedugn

Frukost- och mellispaket

KLASSISKA FRUKOSTPAKETET
Ostfralla med ost o grönt 
Yoghurt med hemgjord müsli 
Apelsinjuice
Pris: 75:- / person

LYXIGA FRUKOSTPAKETET
Ostfralla salami brieost ärtskott 
Yoghurt med hemgjord müsli 
Smoothie hallon & blåbär  
Pris: 95:- / person

MELLIS / FIKA
Smoothie hallon & blåbär 
Kanelbulle 
Chokladboll 
Pris: 65:- / person 

FIKA PLOCK
Ostfralla ost & grönt 30:- / person 
Bakelse 45:- / person
Bulle 25:- / person

 

I samarbete med

Inspirerande föreläsningar

Kost & träning

Att träna och äta rätt är så viktigt för att vi ska må bra och kunna prestera vårt bästa. Joel Löfquist, onlinecoach på FITBYJOEL är expert på detta och erbjuder i samarbete med Sörbybacken, inspirerande föreläsningar för grupper och företag. 

Mental teambuilding med Stefan Keventer från Aktivaliva

Hur kan vi jobba mindre och samtidigt få mer gjort? Hur blir vi effektiva team som samtidigt har kul tillsammans? Hur skulle det kännas om du kom hem efter en arbetsdag full med energi, istället för tömd på energi? Stefan föreläser kring just detta och ger er verktyg i återhämtning, prestation, stress, oro, motivation och mental teambuilding.

Mental Teambuilding ger er förutsättningar att skapa:
• Engagerade medarbetare/lagkamrater 
• Ökad produktivitet 
• Starkare sammanhållning
• Effektivare kommunikation & ledarskap 
• Minskad sjukfrånvaro
• Minskade personalkostnader

Bokningsförfrågan

För att underlätta processen så ber vi dig att fylla i några enklare frågor. Om du bara vill komma i kontakt med vår säljare så fyller du i namn, e-post och telefonnummer. Vi hör av oss till dig inom 24h!

Utformningen av ett lyckat företagsevent

När vi på Sörbybacken får in en förfrågan om ett företagsevent som är i startgroparna så är det första vi tar reda på, vad har ni för syfte med er fest? Vi har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa en riktigt minnesvärd företagsaktivitet som gör skillnad och med ett tydligt syfte. Slutligen, vill ni ha lite inspiration medan ni gör ert val så kan ni spana runt bland våra paketerade event eller välj fritt hur ni vill spendera er dag hos oss.

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️