Företagsevent i Örebro

Vi erbjuder företagsevent för er teambuilding eller kick off. Ett företagsevent hos oss blir mer än bara ett möte och en middag, det blir garanterat en oförglömlig upplevelse. Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha roligt på vägen!

Hos oss får ni utmana kollegorna i riktigt roliga och utmanande upplevelser i naturen. Vår högsta prio är att ni skall få en upplevelse utöver det vanliga och att eventen är 110% lyckade! Kombinera ihop er egen dag och välj bland flera aktiviteter såsom paintball, höghöjdsbanor, femkamp eller zipline. Därefter kan dagen fortsätta vid sidan av Sörbyskogen där ni kan prova på vår fotbollsgolf.

Avslutar ni kvällen med härlig matlagning över öppen eld på vår muurikka? Eller beställer ni en vedugnsbakad pizza från Sörens Vedugn? Hur som helst så finns det väl inget bättre sätt att avsluta dagen på än att sitta runt elden tillsammans med arbetskamraterna och mumsa på riktigt god mat?

Efter er måltid och alla aktiviteter kan det vara dags att slappna av lite och det kan ni göra i vår relax med vedeldad bastu och badtunna. Beställ in en öl från Sörens och njut kvällen ut!

Ni kan också välja någon utav våra färdigkomponerade paket. Ett garanterat recept för en lyckad kväll, något ni kommer minnas länge och prata om vid kaffemaskinen på jobbet! Kolla in våra kickoff-aktiviteter här nedan:

Gruppaktiviteter hops Sörbybacken Örebro

Höghöjdsbanor + Pizzabuffé

Företagsevent med team-klättring

Statistiken visar att när man tillsammans övervinner rädslor och utmaningar så stärks banden till varandra. Man skapar medkänsla och blir ett bättre team. Så stötta, peppa och heja på varandra med vårt paket TEAM-KLÄTTRING.

Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går därför utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna.

I Paketet:
• 2 varv i valfri höghöjdsbana

• Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Paintball Sörbybacken Örebro

Paintball + Pizzabuffé

KLIV IN I EN ANNAN VÄRLD

En actionfylld kväll där ni får umgås tillsammans tryggt och säkert på avstånd ute i friska luften. Här kan ni läsa mer om allt vår paintballarena har att erbjuda.
När spelet är över kan ni slappna av på Sörens terrass, njuta av vedugnsbakade pizzor och härliga drinkar hela kvällen lång. 

I Paketet:
• 2h Paintball
•  Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Femkamp i Örebro

Femkamp + Pizzabuffé

TEAMBUILDING PÅ HÖG NIVÅ

Teambuilding ute i friska luften + spännande uppdrag + roliga aktiviteter = extremt bra kombination!

Vårt tredje företagspaket passar er som föredrar en lite mer stillsam kväll. En kväll som passar alla och där ni måste använda list, samarbete och pricksäkerhet… Vi pratar såklart om vår FEMKAMP

I Paketet:
• Guidad femkamp för hela gruppen

•  Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

I våra företagspaket ingår alltid Pizzabuffé Standard (pizza 1-10 på Sörens meny). Vill ni lyxa till det lite extra så kan ni uppgradera till Pizzabuffé Lyx för 50:-/ person extra (alla pizzor på menyn + alkoholfri dryck). Öl, vin, cider & goda drinkar finns att köpa på plats.  

Paketpriser

Höghöjdsbanor + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4990:-/grupp
9480:-/grupp
14470:-/grupp
17470:-/grupp
19460:-/grupp
29440:-/grupp
Offert

Paintball + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4480:-/grupp
8520:-/grupp
12990:-/grupp
17510:-/grupp
21950:-/grupp
26430:-/grupp
Offert

Femkamp + Pizzabuffé

6-10 pers
11-19 pers
20-29 pers
30-39 pers
40-49 pers
50-59 pers
60 pers+

4480:-/grupp
8520:-/grupp
12990:-/grupp
17510:-/grupp
21950:-/grupp
26430:-/grupp
Offert

Fler teambuilding-aktiviteter som tillval

Bastu & Jacuzzi – Helkväll

Konferensrum - Toppstuga/Markstuga

Föreläsningar – Offert

Mat & Dryckespaket från Sörens Vedugn

Frukost- och mellispaket

FRUKOST STANDARD: Ostfralla med ost & skinka Over-night oats IngefärashotPris: 70:- / person

FRUKOST LYX: Ostfralla med salami & brieost Youghurt med honung & Jordgubbar IngefärashotCroissant Pris: 95:- / person

MELLIS NYTTIGT:  Smoothe: Hello green (spenat,äpple,avocado,apelsin).Fröfralla med ost & skinkaPris: 65:- / person 

MELLIS FIKA:  Smoothe: Hello green (spenat, äpple, avocado, apelsin).Kanelbulle ekologisk från ICAS bageri Wienerbröd Pris: 65:- / pers 

I samarbete med

Ica maxi Universitetet logotyp

Inspirerande föreläsningar

Kost & träning

Att träna och äta rätt är så viktigt för att vi ska må bra och kunna prestera vårt bästa. Joel Löfquist, onlinecoach på FITBYJOEL är expert på detta och erbjuder i samarbete med Sörbybacken, inspirerande föreläsningar för grupper och företag. 

Mental teambuilding med Stefan Keventer från Aktivaliva

Hur kan vi jobba mindre och samtidigt få mer gjort? Hur blir vi effektiva team som samtidigt har kul tillsammans? Hur skulle det kännas om du kom hem efter en arbetsdag full med energi, istället för tömd på energi? Stefan föreläser kring just detta och ger er verktyg i återhämtning, prestation, stress, oro, motivation och mental teambuilding.

Mental Teambuilding ger er förutsättningar att skapa:
• Engagerade medarbetare/lagkamrater 
• Ökad produktivitet 
• Starkare sammanhållning
• Effektivare kommunikation & ledarskap 
• Minskad sjukfrånvaro
• Minskade personalkostnader

Utformningen av ett lyckat företagsevent

När vi på Sörbybacken får in en förfrågan om ett företagsevent som är i startgroparna så är det första vi tar reda på, vad har ni för syfte med er fest? Vi har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa en riktigt minnesvärd företagsaktivitet som gör skillnad och med ett tydligt syfte. Slutligen, vill ni ha lite inspiration medan ni gör ert val så kan ni spana runt bland våra paketerade event eller välj fritt hur ni vill spendera er dag hos oss.

Varukorg
Presenten som fortsätter att ge

Med våra säsongskort så maximerar ni 2023 med massor av utmaningar, spring, problemlösning med kropp och knopp – hur mycket ni vill!

Här kan du läsa mer om våra säsongskort