Företagsevent

Företagsevent, firmafest eller kickoff i Örebro

Vi erbjuder företagsevent för er teambuilding eller kick off. Ett företagsevent hos oss blir mer än bara ett möte och en middag, det blir garanterat en oförglömlig upplevelse. Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur och ha roligt på vägen!

Hos oss får ni utmana kollegorna i riktigt roliga och utmanande upplevelser i naturen. Kombinera ihop er egen dag och välj bland flera aktiviteter såsom paintball, höghöjdsbanor, femkamp eller zipline.   Därefter kan dagen fortsätta vid sidan av Sörbyskogen där ni kan prova på vår fotbollsgolf.

Avslutar ni kvällen med härlig matlagning över öppen eld på vår muurikka? Eller beställer ni en vedugnsbakad pizza från Sörens Vedugn? Hur som helst så finns det väl inget bättre sätt att avsluta dagen på än att sitta runt elden tillsammans med jobbarkompisarna och mumsa på riktigt god mat?

Efter er måltid och alla aktiviteter kan det vara dags att slappna av lite och det kan ni göra i vår vedeldade bastu med en god öl eller någon annan läskande dryck.

Ni kan också välja någon utav våra färdigkomponerade paket. Ett garanterat recept för en lyckad kväll, något ni kommer minnas länge och prata om vid kaffemaskinen på jobbet! 

Gruppaktiviteter

Team-Klättring

449 kr/person

Utmana er komfortzon uppe i trädtopparna

Statistiken visar att när man tillsammans övervinner rädslor och utmaningar så stärks banden till varandra. Man skapar medkänsla och blir ett bättre team. Så stötta, peppa och heja på varandra med vårt paket TEAM-KLÄTTRING.

Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går därför utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna.

Paketet består av:
• 2 varv i valfri höghöjdsbana

• Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Paintball Sörbybacken Örebro

Tillsammans på avstånd

449 kr/person

KLIV IN I EN ANNAN VÄRLD

En actionfylld kväll där ni får umgås tillsammans tryggt och säkert på avstånd ute i friska luften. Här kan ni läsa mer om allt vår paintballarena har att erbjuda.
När spelet är över kan ni slappna av på Sörens terrass, njuta av vedugnsbakade pizzor och härliga drinkar hela kvällen lång. 

Kvällen består av:
• 1h Paintball
• Pizzabuffé

Femkamp i Örebro

Puls, svett & tårar

399 kr/person

TEAMBUILDING PÅ HÖG NIVÅ

Teambuilding ute i friska luften + spännande uppdrag + roliga aktiviteter = extremt bra kombination!

Vårt tredje företagspaket passar er som föredrar en lite mer stillsam kväll. En kväll som passar alla och där ni måste använda list, samarbete och pricksäkerhet… Vi pratar såklart om vår FEMKAMP

Kvällen består av:
• Guidad femkamp för hela gruppen

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

Utformningen av ett lyckat företagsevent

När vi på Sörbybacken får in en förfrågan om ett företagsevent som är i startgroparna så är det första vi tar reda på, vad har ni för syfte med er fest? Vi har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Vi strävar alltid efter att skapa en riktigt minnesvärd företagsaktivitet som gör skillnad och med ett tydligt syfte. Slutligen, vill ni ha lite inspiration medan ni gör ert val så kan ni spana runt bland våra paketerade event eller välj fritt hur ni vill spendera er dag hos oss.