Scandic Hotels intar vår höghöjdsbana!

Höghöjdsbana - perfekt teambuilding

företagsevent

När scandic hotels intog trädtopparna i sörbybacken

En höghöjdsbana är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr. I vår klätterpark kan ni hitta en lagom spännande utmaning att övervinna, och ni kan uppleva äventyret i flera timmar. 

Klätterparken är mer än bara vajrar, träd och hinder. Kommer ni hit med kollegor, vänner eller familjen kommer ert mod ställas på prov och rädslor att träda fram. 

Scandic Hotels valde i fjol att ha ett personalevent hos oss i Sörbybacken för att göra något skoj med adrenalin, men också tid för att lära känna varandra då många jobbar i olika delar av landet. 

som ett riktigt lag

Här fick gruppen tillsammans hjälpas åt att sätta på sig selar och säkra utrustningen på varandra. Efter introduktionen i övningsbanan var det väl dags att bege sig upp i träden. En blandad kompott med klättrare i grön, blå och röd bana. 

Under två timmars klättring ekade det “kom igen, lite till“, “Jo du klarar det“, “SNYGGT bra jobbat!“. Ett konstant puschande, peppande och uppmuntrade till att övervinna rädslan och ta sig igenom banorna. Det är riktigt kul att ta del av hur gruppen tillsammans blir starkare och starkare, genom att just peppa varandra. 

klätterpark

Det är häftigt! Känslan när man kommer ner för sista repstegen, ger kollegan en highfive, känner svetten innanför hjälmen och en stolthet över sig själv att faktiskt ha pushat sig själv liiite över sina gränser. Kollegor som aldrig träffat varandra tidigare, som under denna halvdag fick inspirera, motivera och skapa en gemenskap med varandra på alla möjliga sätt. Wow!

Väl nere på marken stod kaffetermos och fika uppdukat, det är man allt värd tycker vi efter en utmaning och ett riktigt äventyr i vår klätterpark! 

Hos oss hittar ni fler roliga aktiviteter för grupper, så som femkamp, paintball och zipline. Ett perfekt tillfälle att tillsammans stärka gruppen och få tid att umgås med varandra. Dessutom kan det vara roligt och nyttigt att umgås med kollegorna och snacka om annat än jobb. Här får ni garanterat något att snacka om med varandra och skratta åt i efterhand!

Det är alltid en bra idé att lära känna varandra bättre och oftast krävs det inte många timmar. Vi ser till att ni får ut det mesta möjliga av er tid hos oss i Sörbybacken. 

Lämna ett svar

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!

%d bloggare gillar detta: