9-kamp

Vår 9-kamp är en slags kamp-park. Ni får ett scorekort och sedan utför ni aktiviteten själva, utan en guide inblandad. Vi har placerat tydliga instruktioner vid varje enskild kamp. Aktiviteten är byggd för att köras i grupper om 2-4 personer (ni kan självklart vara flera och dela upp er). 

9-kamp för såväl gammal som ung

Vi har sökt inspiration från alla de stora programmen från tv när vi har utformat vår 9-kamp. Vi har därefter både klurat och funderat och gjort de digitala lösningarna helt analoga. Nu har vi efter en massa planerande och fixande, en helt unik upplevelse att erbjuda såväl gammal som ung äventyrare.

Vi har anpassat grenarna och verkligen försökt att hitta en balans som gör att aktiviteterna kan genomföras mellan åldrarna 6-70 år (under förutsättning att samtliga är relativt pigga i motoriken).

9-kamp i Örebro - Sörbybacken

Grenar i kampen

Grenarna i kampen erbjuder en stor variation mellan tankeverksamhet, reaktion och träffsäkerhet. Aktiviteterna är både varierande och riktigt roliga och innefattar: mini-brännboll, klosstornet, reaktionsrouletten, jättepussel, katapulten, yenga, klassisk 4-i-rad, oklassisk 4-i-rad, vattenbalansen. Så vad väntar ni på? Häng med på 9-kampen eller testa vår femkamp och få en dag ni sent ska glömma!

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!