Aktiviteter i Örebro

Är det äventyrsdags? Hos oss upplever du äventyret med aktiviteter i Örebro som gör att du känner hur adrenalinet pumpar för fullt i kroppen.

Vi på Sörbybacken vill att alla ska ha roligt. Vi har upplevelser som får dig och dina närmaste vänner att dra på smilbanden och brista ut i gapskratt. Här finner du aktiviteterna som att klättra uppe bland trädtopparna i våra höghöjdsbanor eller åka zipline med en fart upp till 50 km/h. Du kan svinga dig fram i näten eller balansera på våra vajrar som är 15 m över marken, självklart har du säkerhetslina på dig. Att fullständigt koppla av är också ett glädjefyllt nöje, så varför inte testa vår vedeldade bastu.

Höghöjdsbana Örebro Sörbybacken

Våra höghöjdsbanor är en riktigt rolig aktivitet på hög höjd som du kan dela tillsammans med familjen, jobbarkompisarna eller dina bästa vänner. En oslagbar komination av lek, klättring, adrenalin och utmaningar!

Paintball Örebro Sörbybacken

Spännande paintballbanor utomhus mitt i Örebro. Här arrangerar vi även möhippor, svensexor och företagseventet! När du kör paintball hos oss ingår alltid rena overaller, en mask som är garanterat imfri, semi-automatisk markör och allt du kan tänkas behöva för att spelet ska börja!

Zipline i Örebro Sörbybacken

Testa våra ziplinebanor där du hänger med fötterna dinglande i luften och svävande åker nerför Sörbybacken (givetvis fastspänd i en sele). En kul utmaning för såväl stora som små!

Fotbollsgolf i Örebro hos Sörbybacken

Fotbollsgolfen är en lite enklare utmaning om du hellre vill stanna på marken! Men den är ack så rolig, fungerar som vanlig golf fast du använder en fotboll istället. Samla ihop familjen och utmana varandra!

Gruppaktivitet kickoff Sörbybacken Örebro

I härlig natur mitt i Örebro utmanar du kompisgänget eller arbetskamraterna i en femkamp eller niokamp. Vi har grenar som passar de flesta och du kan välja att tävla individuellt eller i grupp.

Hinderbana uppblåsbar Sörbybacken Örebro

Blått och rött och väldigt studsigt? I vår uppblåsbara hinderbana kan såväl barn som vuxna leka och tävla i timtal. Både glada barn och vuxna är välkomna att hoppa av sig ett par timmar!

Mat och dryck i Sörbybacken Örebro

När du har varit igång bland hinderbanor och höghöjdsbanor ett tag kan det vara dags med en välbehövlig matpaus. Och hungrig behöver du inte vara hos oss – vi har både vedugnsbakad pizza från Sörens Vedugn, läskande italiensk glass och mycket mer.

Summercamp 2022 Sörbybacken Örebro

Upplev sommarens härligaste vecka på vårt summercamp i Örebro. Här kan alla barn uppleva våra olika aktiviteter under det efterlängtade sommarlovet.

Skidskola i Örebro Sörbybacken

Skidskola

Stängd för säsongen, skidskolan för både barn och vuxna kommer tillbaka nästa år igen.

Skidbacke i Örebro Sörbybacken

Skidbacke

Stängd för säsongen! Vi ser fram emot en ny säsong i skidbacken nästa år.

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!