Gör er redo för vår nya femkamp umgås!

Vad gör man en skön sommardag i Örebro?

Självklart drar man ihop kollegorna eller vännerna och utmanar varandra i en FEMKAMP UMGÅS hos oss i Sörbybacken. Här har vi satt ihop fem stycken grenar där ni som lag kommer få använda er kreativitet och samarbete ute i natur, men också mysa med lugnare aktiviteter inomhus.

I vår nya Femkamp Umgås sätts era färdigheter och kunskaper på prov! I ett tävlingsmoment som kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till. Det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget.

Om ni inte får nog av tävlandet har vi även 9-kampen, Uppdragskampen och den ordinarie Femkampen med ännu fler grenar.

femkamp umgås

1. Tandemskidor
I denna klassiker ska ni som team förflytta er snabbare än de andra lagen på ett par träskidor utan att falla samman i slätten.

2. Stresspussel
En gren som kräver teamwork för att lägga vårt handsågade pussel snabbare än det andra laget.

3. BlindkastetEn person i laget tar på sig ögonbindel och ska med hjälp av sina kamraters instruktioner kasta ner olika typer av föremål i cementringen. Laget behöver löpare samt några som kommunicerar och en avsändare. 
4. Labyrint
Genom en stor och klurig labyrint få bollen från ena sidan till den andra. Alla i laget behövs för att få en så snabb tid som möjligt.5. Musikquiz70, 80, 90, 2000 tal… Olika språk, disneyfilmer och klassiska ljuva stämmor. Vi avslutar Vinterkampen med ett klassiskt musikquiz inomhus i värmen där vi kan varva ner med en kopp kaffe eller varför inte en god pizza från Sörens Vedugn.

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️