Vi har upplevelserna för er svensexa

Skräddarsy ditt event eller välj vårt färdiga paket

När giftermålet snart börjar närma sig och en annan tillvaro väntar alldeles runt hörnet är det dags att säga hejdå till livet som ogift. Detta måste ju givetvis firas med en svensexa med tillhörande festliga aktiviteter tillsammans med nära vänner. Borta är dagarna då svensexan gick ut på att förnedra den blivande brudgummen, och här för att stanna är istället svensexor där man faktiskt gör saker som brudgummen uppskattar. Denna dag vill man göra till en riktigt minnesvärd upplevelse och detta kan vi hjälpa till att utforma hos oss. Vi har en rad av olika aktiviteter som ger er en riktig adrenalinkick och ett skönt häng tillsammans; femkamp, höghöjdsbana, paintballfotbollsgolf och som avslut; koppla av i vår vedeldade bastu. Eller varför inte testa alltihop?

Paketpris Svensexa

Robinson-inspirerad och guidad femkamp för hela gruppen

Zipline (brud/brudgum)

2 varv i valfri höghöjdsbana eller 1h paintball

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

599 kr/pers (minst 8 personer)

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

I våra paket ingår alltid Pizzabuffé Standard (pizza 1-10 på Sörens meny). Vill ni lyxa till det lite extra så kan ni uppgradera till Pizzabuffé Lyx för 50:-/ person extra (alla pizzor på menyn). Alkoholfri dryck ingår. Öl, vin, cider & goda drinkar finns att köpa på plats.  

Bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att styra svensexan ihop med er! Välj vårt färdiga paket eller kontakta oss så bollar vi idéer tillsammans med er och skräddarsyr ett paket som passar just er grupp. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom 24h!

Tips för en lyckad svensexa

Planering av svensexan

Det krävs en bra planering och det tar en hel del tid att ordna en lyckad svensexa. Planeringsansvaret bör ligga på bestman men oftast går man ihop flera stycken vänner och ansvarar tillsammans för att svensexan ska bli av. Det gäller att vara ute i god tid om ni ska bjuda många kompisar eller släktingar, bestäm en dag då alla vänner kan. Sedan vill ni verkligen ha en plats säkrad för era aktiviteter. Tänk på att planeringen av en svensexa ofta tar längre tid än man tror, framförallt att komma på ett bra upplägg för kvällen.

Svensexan ska hållas hemlig för brudgummen, han ska vara ovetandes om när den ska vara och vad som kommer att ske. Ett vanligt inslag är att brudgummen överraskas och kanske kidnappas på morgonen. En minnesvärd svensexa innefattar roliga aktiviteter, pinsamma utmaningar eller stökiga upptåg.

Förslag på tidsplan

09.00 Brudgummen överraskas i hemmet och ni transporterar er till första skojiga aktiviteten för dagen.
10.00 Gemensam frukost.
11.00 Aktiviteter! För brudgummen eller hela gruppen på en och samma gång.
13.00 Gemensam lunch. Medan ni äter kan ni ägna er åt en rolig frågesport!
15.30 Nu är det dags för ännu fler uppdrag och äventyr för hela gänget.
18.00 Ta nu en paus och kom iordning inför kvällens middag.
20.00 Gemensam middag. Arrangörerna av svensexan kan förslagsvis hitta på roliga upptåg för brudgummen.
21.00 Kanske sammanstråla med möhippe-gänget?

 

Glöm inte att koppla av under svensexan

Om ni känner er lite trötta efter en fartfylld dag uppe i trädtopparna eller skjutbanan kan ni koppla av i vår vedeldade bastu. Njut av Sörens egenbryggda öl och när hungern börjar sätta in erbjuder vi goda vedugnsbakade pizzor från Sörens Vedugn.

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️