Ladda för femkamp i Örebro

Teambuilding på högsta nivå

I vår femkamp sätts era färdigheter och kunskaper på prov! Vi har en lång rad olika aktiviteter att välja mellan. I ett tävlingsmoment som femkamp kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till. Men det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget. Om ni inte får nog av tävlandet har vi även 9-kampen med ännu fler grenar.

TIDSÅTGÅNG – ca 90min

Tiden kan variera mycket på storlek på grupp och sällskapets förmåga att lyssna 🙂

Femkamp Standard

1. Tandemskidor I denna klassiker ska ni som team förflytta er snabbare än de andra lagen på ett par träskidor utan att falla samman i slätten.2. KatapultenEgenskap för bollkänsla är väldigt bra i denna gren då ni använder både fötter, händer och armar för att fånga så många bollar som möjligt.3. Högt men kortHär ställs samarbetsförmågan på prov då ni ska bygga ett vildmarksbygge med specifika angivna mått och regler.4. KakeldaxKommunikation A och O. Här behöver ni som grupp på ett så tydligt och snabbt sätt som möjligt lösa olika kakelpussel.5. PilbågsskytteBågskytte kräver total koordination mellan kropp och sinne, och eftersom det framför allt handlar om precision och inte en sportslig fysik, kan vem som helst bli den nya Robin Hood.

Femkamp Örebro Sörbybacken
Femkamp Örebro Sörbybacken
Femkamp med bågskytte hos Sörbybacken Örebro
Varukorg
Presenten som fortsätter att ge

Med våra säsongskort så maximerar ni 2023 med massor av utmaningar, spring, problemlösning med kropp och knopp – hur mycket ni vill!

Här kan du läsa mer om våra säsongskort