Femkamp

Ladda för femkamp i Örebro

I vår femkamp sätts era färdigheter och kunskaper på prov! Vi har en lång rad olika aktiviteter att välja mellan. I ett tävlingsmoment som femkamp kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till.
Men det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget.

Femkamp Örebro Sörbybacken

Stark? Snabb? Både och?

I vår femkamp gäller det inte bara att vara stor och stark för vad spelar styrka för roll om ni väljer grenar såsom bågskytte, stapla stenar eller vem som visslar först med munnen full av mariekex?

Våra femkamper är anpassade för både små och stora grupper. I härlig natur utmanar du kompisgänget eller arbetskamraterna. Vi har grenar som passar de flesta och ni kan tävla antingen individuellt eller i lag. Våra fantastiska guider ser fram emot att peppa er under tiden ni tävlar.

Femkamp Örebro Sörbybacken

Bågskytte

Fokusera. Spänn bågen. Sikta. Andas ut. Bågskytte är en av våra mest populära grenar och dessutom en av världens äldsta tävlingsformer och har använts som vapen i de flesta kulturer i historien. Nu har du chansen att prova på ditt skyttesinne. 

Om bågskytte

Bågskytte kräver mycket koncentration men är samtidigt oerhört kul och har en kort startsträcka. När du har lärt dig grunderna är det bara att börja skjuta och öva på sin teknik och träffsäkerhet. Bågskytte kräver total koordination mellan kropp och sinne, och eftersom det framför allt handlar om precision och inte en sportslig fysik, kan vem som helst bli den nya Robin Hood.

Femkamp med bågskytte hos Sörbybacken Örebro

För att boka företagsevent- vänligen maila oss på info@sorbybacken.se