Uppdragskamp

I vår uppdragskamp behöver ni som grupp använda era mest kreativa och spontana egenskaper för att få en så hög highscore som möjligt. Det gäller att bjuda lite extra på sig själv när det väl gäller. Tillsammans i laget kommer ni samla ihop så många poäng som möjligt utifrån de uppdrag som finns i kuvertet. 

Allting är möjligt med lite fantasi!

Här kommer ni som minst 2 olika lag ställas inför massvis med roliga uppdrag som ger olika mycket poäng. Under två timmar kommer ni med fantasi, samarbete, kreativitet och lösningsorientering försöka samla ihop så mycket poäng som möjligt..

Er guide kommer samla er vid era baser, indundrandes med musik ge er två kuvert som ni efter nedräkning får sprätta upp. Sedan är det kreativiteten och pannben som avgör.

Allt ifrån att hitta fyrklöver, träffa en amerikan, simma 50 meter, knyta pålstek, prata danska.. shhh nu får vi inte avslöja mer.

Är ni sugna på uppdrag som är möjliga men också nästintill omöjliga? Testa uppdragskampen!

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️