Örebros bästa kick off

Är ni som företag, förening, personalgrupp eller annan verksamhet sugna på att kicka igång hösten med fart, adrenalin, teambuilding och samtidigt få tid att umgås? Då har ni hittat rätt. Vi i Sörbybacken hjälper er!

Ett exempel på ett event kan vara likt Entréskolans heldagskick-off som gick av stapeln hos oss i måndags. 

Frukost, femkamp & klättring

Här startade morgonen med ett färskt frukostpaket levererat från ICA Maxi Universitetet med fröfralla, juice, kaffe och kanelbulle. I vår konferens kunde gruppen gå igenom höstens agenda och ha möte i lugn och ro. 

Till lunch serverades det bowls med kyckling, halloumi och räkor. Väl mätta begav sig gänget ut för att göra upp i en femkamp där vi mixade aktiviteter för att få deltagarna att samarbeta så mycket som möjligt. 

Efter att vi korat vinnaren av femkampen var det dags för gänget att bege sig upp i klätterparken och utmana höjdrädslorna i trädtopparna. Se våra olika paket och paketpriser.

Pizzabuffé & Relax

Efter några timmars teambuilding, fart och adrenalin avslutades dagen med en pizzabuffé nere i vår relaxavdelning där bubbelkoppen och bastun hettade på för fulla muggar.

Vill ni styra ihop en kick-off precis som Entréskolan gjorde? Vi hjälper er hitta ett paket som passar er! Läs mer om våra företagsaktiviteter här eller kontakta oss.

Lämna ett svar

Varukorg
HÖG TID ATT BOKA SOMMARENS EVENT

Är ni en grupp eller företag? Välj bland färdiga hel- och halvdagspaket eller skräddarsy ert event från grunden!

%d bloggare gillar detta: