Paintball

Upplev paintball i Örebro

Action, listighet & spänning

Ladda geväret, synka ihop med teamet, och fokusera på uppdraget. I paintball gäller det att skjuta för att överleva, i olika scenarier som sätter strategi och lagarbete på prov.
Använd dig av semiautomatiska gevär, skyddsutrustning, camouflage och lev ut din inre krigare och spara inte på ammunitionen!

Vi har en stor paintballbana som sträcker sig in i skogen och du kan välja mellan 3 olika spel: Capture the flag, death match eller last man standing. Paintballbanan har hinder av olika karaktär med många naturliga och även uppbyggda hinder. Vi är Örebros närmaste paintballbana! Boka din plats redan idag.

Vanliga Frågor om paintball

Vad kostar det att spela paintball hos er?

Det kostar 299 kr per person för 2 timmars paintballspel samt 250 bollar. Om du vill ha 125 extrabollar är kostnaden 99 kr.

Hur gammal ska jag vara för att spela?

Du behöver vara minst 12 år för att kunna spela hos oss.

Hur många kan vi vara som spelar paintball?

Minsta antalet deltagare vid en bokning är 8 personer och max 20 personer.

Hur många kan vara på paintballbanan samtidigt?

Upp till 20 personer kan delta samtidigt i paintballbanan.

Vilka kläder ska jag ha på mig?

Ha på dig oömma kläder och bekväma skor. Overall och mask för ansiktet lånar du av oss och ska användas. Keps eller mössa kan också vara bra att ha på sig beroende på hur mycket hår du har.

Hur spelar jag paintball?

När ni ska börja spela paintball så utrustas alla deltagare med en markör (ett slags gevär) som fylls med luft och bollar. En guide kommer att finnas med under hela speltiden för att hjälpa till med bollar och luft. Denna agerar även som domare.