Teambuilding och mångkamper i Örebro

Utmana kollegorna i en mångkamp

Vi erbjuder mångkamp i Örebro i form av både femkamp och nytillskottet – vår 9-kamp. Så lägg kontorssysslorna bakom dig och lätta på slipsknuten och ta med dig arbetskamraterna eller kompisgänget på en heldag av klurigheter hos oss i Sörbybacken. Passa på att visa chefen var skåpet ska stå i 9-kampen eller dra med dig morsan eller brorsan på femkampen. Om något verkar klurigt så misströsta inte! På plats blir ni väl omhändertagna och informerade hur allt går till av våra erfarna instruktörer som följer och stöttar er under spelens gång.

Testa på riktigt lekfulla aktiviteter tillsammans i femkampen; högt med kort, kakelcharader, katapulten, tandemskidor och pilbågsskytte.

Niokamp

I 9-kampen kan du testa på: mini-brännboll, klosstornet, reaktionsrouletten, jättepussel, katapulten, yenga, klassisk 4-i-rad, oklassisk 4-i-rad, vattenbalansen.

I vår uppdragskamp gäller det att bjuda lite extra på sig själv för att uppnå så höga poäng som möjligt utifrån de uppdrag som ges i kuvertet.

Vinterkamp

Hur lång tid tror ni det tar att tända en brasa? Snart lanserar vi vår nya VINTERKAMP och vi lovar något alldeles extra för att lysa upp vintermörkret!

Varukorg
Presenten som fortsätter att ge

Med våra säsongskort så maximerar ni 2023 med massor av utmaningar, spring, problemlösning med kropp och knopp – hur mycket ni vill!

Här kan du läsa mer om våra säsongskort