Teambuilding och mångkamper i Örebro

Utmana kollegorna i en mångkamp

Vi erbjuder mångkamp i Örebro i form av både femkamp och nytillskottet – vår 9-kamp. Så lägg kontorssysslorna bakom dig och lätta på slipsknuten och ta med dig arbetskamraterna eller kompisgänget på en heldag av klurigheter hos oss i Sörbybacken. Passa på att visa chefen var skåpet ska stå i 9-kampen eller dra med dig morsan eller brorsan på femkampen. Om något verkar klurigt så misströsta inte! På plats blir ni väl omhändertagna och informerade hur allt går till av våra erfarna instruktörer som följer och stöttar er under spelens gång.

Testa på riktigt lekfulla aktiviteter tillsammans i femkampen; högt med kort, kakelcharader, katapulten, tandemskidor och pilbågsskytte.

NIOKAMP

I 9-kampen kan du testa på: mini-brännboll, klosstornet, reaktionsrouletten, jättepussel, katapulten, yenga, klassisk 4-i-rad, oklassisk 4-i-rad, vattenbalansen.

I vår uppdragskamp gäller det att bjuda lite extra på sig själv för att uppnå så höga poäng som möjligt utifrån de uppdrag som ges i kuvertet.

FEMKAMP UMGÅS

Hur duktiga är ni på 70,80,90 talets musikklassiker? Nu har vi lanserat vår nya FEMKAMP UMGÅS och vi garanterar en riktigt härlig stund med gänget där samarbete är A och O!

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!