Födelsedagskalas i Örebro på höjden

Kom och fira födelsedag hos oss

Fyller du eller någon nära år? Letar du efter var du kan fira ditt födelsedagskalas i Örebro? Nu kan du sluta leta, hos oss på Sörbybacken finns en mängd roliga aktiviteter där ni kan leka runt en hel dag!

Barnkalas

Vi vet hur skönt det är att inte behöva ha barnkalaset hemma med allt vad det innebär av förberedelser, fixande och städningen efteråt. Därför kan ni istället komma till oss för en heldag med barnkalas för era barn och ungdomar.

Vi erbjuder inga kalaspaket men hos oss kan ni boka vilka aktiviteter ni vill och styra ihop en dag på egen hand. Här kan även ungdomar ha kalas utan att det blir töntigt!

Barnen eller ungdomarna får en riktig heldag med alla våra roliga aktiviteter; höghöjdsbanor, zipline, vår hinderbana med tävlingar, fotbollsgolf och mycket, mycket mera. Ni kan även boka kalasmat i form av vedugnsbakade pizzor från Sörens Vedugn, vilket är en succé!

Födelsedagsfest

Vill du göra din födelsedag till en oförglömlig upplevelse? Då är vårt aktivitetscenter det perfekta valet för att fira med stil och skapa fantastiska minnen tillsammans med dina nära och kära. Vi erbjuder en bred variation av spännande och underhållande aktiviteter som passar både barn och vuxna i alla åldrar.

Men vad är en födelsedagsfest utan en god måltid? I samarbete med Tillsammans Restaurang & Konferens kan vi erbjuda dig och dina gäster en födelsedagsfest med fantastisk utsikt och en kulinarisk upplevelse.

Oavsett om du önskar en elegant middag, en buffé eller något annat specialanpassat, kommer Tillsammans Restaurang & Konferens att skapa en unik och personlig meny för att fira din födelsedag. 

Det går även bra att hyra lokal för kalas i deras festlokal i Örebro

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!