Fira din Möhippa hos oss

Skräddarsy ditt event eller välj vårt färdiga paket

Börjar den stora dagen närma sig? Du kan ta med den blivande bruden till oss för att fira möhippa tillsammans med våra spännande aktiviteter. Hos oss kan ni lämna stadens sus och brus bakom er och bara fokusera på fartfyllda och roliga upplevelser. Här får ni tid att umgås med varandra och skapa en unik dag helt efter vad ni själva vill göra. Välj exempelvis bland våra höghöjdsbanor, paintball eller zipline som garanterat kommer att bjuda på både skratt och glädjetårar. Det går självklart bra att kombinera ihop er dag själva om vårat färdigsydda paket inte skulle passa er.

Paketpris Möhippa

Robinson-inspirerad och guidad femkamp för hela gruppen

Zipline (brud/brudgum)

2 varv i valfri höghöjdsbana eller 1h paintball

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

599 kr/pers (minst 8 personer)

Pizzabuffé från Sörens Vedugn

I våra paket ingår alltid Pizzabuffé Standard (pizza 1-10 på Sörens meny). Vill ni lyxa till det lite extra så kan ni uppgradera till Pizzabuffé Lyx för 50:-/ person extra (alla pizzor på menyn). Alkoholfri dryck ingår. Öl, vin, cider & goda drinkar finns att köpa på plats.  

GLÖM INTE ATT KOPPLA AV

Om ni känner er lite trötta efter en fartfylld dag uppe i trädtopparna kan ni koppla av i vår vedeldade bastu och njuta av goda drinkar på Sörens terrass. Ett utmärkt sätt att ge er alla den absolut bästa upplevelsen, som sent kommer glömmas. 

Bokningsförfrågan

Vi ser fram emot att styra möhippan ihop med er! Välj vårt färdiga paket eller kontakta oss så bollar vi idéer tillsammans med er och skräddarsyr ett paket som passar just er grupp. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom 24h!

Tips för en lyckad möhippa

Inför möhippan

Tänk på att det krävs bra planering och ordentlig tidsmarginal för att ordna en lyckad möhippa. En klassiker är att planeringsansvaret ligger på en eller flera av brudtärnorna, men det kan ju såklart även vara en familjemedlem eller annan nära bekant. Det som är viktigt att komma ihåg är att den klassiska möhippan ska hållas hemlig för bruden. Hon ska med andra ord vara helt ovetandes om när den äger rum och vad som ska hända. Överraskningsmomentet är en stor del av själva möhippan och börjar därför vanligtvis med att deltagarna kidnappar bruden. Ni kan ta hjälp av brudens blivande maka/make för att försäkra er om att inga planer krockar med brudparets schema.

När ska möhippan äga rum?

Det är viktigt att ni genomför möhippan i god tid före bröllopet.
Någonstans mellan åtta och fyra veckor före bröllopet ger en bra marginal för sista-minuten-ändringar och om det uppstår oförutsedda hinder. Detta minskar även stressen för bruden, som vanligtvis har en hel del egna förberedelser precis innan bröllopet. Det är vanligt att ha möhippan en helgdag, då de flesta är lediga – skicka ut en inbjudan tidigt till alla som ska delta. Glöm inte att förankra datumet med den blivande, så att hen är med på noterna (givetvis i hemlighet)

Varukorg
HÖG TID ATT BOKA SOMMARENS EVENT

Är ni en grupp eller företag? Välj bland färdiga hel- och halvdagspaket eller skräddarsy ert event från grunden!