Mer för pengarna 

SÄSONGSKORT

Maximera 2023 med massor av utmaningar, spring, problemlösning med kropp och knopp – hur mycket ni vill!

Lilla äventyrskortet

För de yngre med massa spring i benen

I det lilla äventyrskortet så ingår obegränsat tillgång till vår uppblåsbara hinderbana på 100m. Samt till vår fotbollsgolf och till vår mycket uppskattade 9-kamp. 

Pris: 549kr

STORA KLÄTTERKORTET

För de som aldrig får nog av små eller stora utmaningar

I det stora klätterkortet får du tillgång till allt som är en del av det “Lilla Äventyrskortet” samt gratis klättring i våra höghhöjdsbanor under hela säsongen.

Pris: 1549kr

Så här funkar det

Endast drop-in på Hinderbanan, Fotbollsgolf, 9-kamp

Endast bokning på Höghöjdsbanan/klätterparken, observera att endast 1 kort kan användas vid en bokning. Men samma person, med samma kort kan ju boka upp 2 olika tider på samma dag. Om 2 säsongskortsinnehavare ska boka på samma tid så kan det inte göras som samma bokning, utan då får man dela upp det till 2 olika bokningar.

För bokningen på höghöjdsbanan/klätterparken så erhåller man en personlig kod som man använder som rabattkod vid bokningen.

Villkor

Kortet är personligt
och används endast av innehavaren av kortet. Missbrukas kortet har vi rätt att återkalla kortet. Villkor för varje enskild aktivitet ska läsas på vår hemsida eller här (knapp till bokningsvillkor) innan ankomst till Sörbybacken. 

Vad vi lovar

Vi garanterar

– Öppettider varje dag från och med 17/6 till och med 11/8 (med undantag för midsommarhelgen, då planerar vi för att ha stängt fredag, lördag och söndag)

– Bokningsbara tider för Klätterparken 10.00, 11.00 och 12.00

– Öppettider för drop-in 10.00, 11.00, 12.00 och 13.00 på Hinderbanan, Fotbollsgolf och 9-kamp.

Undantag Hinderbanan
Den kommer endast att vara öppen på regnfria dagar. Är ni osäkra, ring oss.

Då det är i vårt intresse att ha flera öppna dagar och tider så kommer det säkert att vara öppet mycket mer, men detta är vad vi kan garantera.

Övriga tider som det är öppet för onlinebokning är det också tillåtet att som säsongskortsinnehavare att nyttja sitt kort.

 

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!