Bli medlem i vår förening

Anta utmaningen!

Med Sörbybacken arena som redskap vill vi få de många människorna att hitta glädjen i att röra på sig utomhus tillsammans. Här sätter man sin egen ambition och gör det med hjälp av de aktiviteter Sörbybacken har att erbjuda.

Vår motionstrappa och utegym har blivit en succé och målsättningen är att successivt kunna vidareutveckla arenan. Från Sörbybacken utgår även en XCO bana i mountainbike som även är utmärkt för traillöpning samt starten till ett antal längre stigcyklingsleder. Vid vår höghöjdsbana startar även ett motionsspår som är mycket trivsamt för löpning eller en promenad.

Medlemsavgiften 2021 är 100 kr för hela året och som medlem bidrar du till utvecklingen av Sörbybacken som Örebros bästa motionsarena utomhus.

Hitta glädjen i rörelsen du med!

Använd trappan i Sörbybacken för backträning

Trappan & Utegymmet

Trappan och utegymmet startade som en ren goodwill-tanke under projektet Folkhälsan. Detta bekostas nästan helt av ett stort gäng bidragsgivare.

Det är gratis för vem som helst att nyttja för sin egen träning. Vi är också glada att många ungdomslag kommer till oss och bedriver delar av sin träning hos oss.

* Det är inte tillåtet att bedriva kontinuerlig eller kommersiell verksamhet hos oss utan att vi godkänt detta.

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️