Sörbybacken presenterar – ny aktivitet!

uppdragskamp i sörbybacken

En NY AKTIVITET har fallit in under våra härliga kamper.
Nämligen- Uppdragskampen i Sörbybacken! 

Här kommer ni som minst två olika lag ställas inför massvis med roliga uppdrag som ger olika mycket poäng. Under två timmar kommer ni med fantasi, samarbete, kreativitet och lösningsorientering försöka att samla ihop så mycket poäng som möjligt. 

Er guide kommer samla er vid era baser, indundrandes med musik ge er två kuvert som ni efter nedräkningen får sprätta upp. Sedan är det kreativiteten och pannben som avgör. 

rolig aktivitet
familj och vänner

Allt ifrån att hitta fyrklöver, träffa en amerikan, simma 50 meter, knyta pålstek, prata danska…. Shh, nu får vi inte avslöja mer!
Är ni sugna på uppdrag som är möjliga men också nästintill omöjliga?

Testa uppdragskampen! 

Bli medlem i skf

Medlemsavgiften är 100 kr för hela året och som medlem bidrar du till utveckling av Sörbybacken som Örebros bästa motionsarena utomhus. 

Lämna ett svar

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️

%d