Gå med i vårt nyhetsbrev

Vinn en heldag i sörbybacken

Högt uppe i Sörbyskogen med en fantastisk utsikt över Örebro Stad, hittar ni vår klätterpark. Klätterparken innehåller höghöjdsbanor och ziplinebana för både stora och små. Nere i vår restaurang med stor terrass  ut mot naturen serveras vedugnsbakade pizzor, goda tilltugg och drinkar.

Här är du välkommen precis som du är, med hela familjen. Gå med i vårt nyhetsbrev så är du med och tävlar om inträde till klätterparken för 6 personer, plus en varsin valfri vedugnspizza. Vinsten kan nyttjas när som helst under sommaren. Det är den perfekta hemestern helt enkelt!

Du kan avsluta din prenumeration när du vill. Vinnaren meddelas per e-post

Höghöjdsbana Örebro Sörbybacken

Våra höghöjdsbanor är en riktigt rolig aktivitet på hög höjd som du kan dela tillsammans med familjen, jobbarkompisarna eller dina bästa vänner. En oslagbar komination av lek, klättring, adrenalin och utmaningar!

Paintball Örebro Sörbybacken

Spännande paintballbanor utomhus mitt i Örebro. Här arrangerar vi även möhippor, svensexor och företagseventet! När du kör paintball hos oss ingår alltid rena overaller, en mask som är garanterat imfri, semi-automatisk markör och allt du kan tänkas behöva för att spelet ska börja!

Zipline i Örebro Sörbybacken

Testa våra ziplinebanor där du hänger med fötterna dinglande i luften och svävande åker nerför Sörbybacken (givetvis fastspänd i en sele). En kul utmaning för såväl stora som små!

Fotbollsgolf i Örebro hos Sörbybacken

Fotbollsgolfen är en lite enklare utmaning om du hellre vill stanna på marken! Men den är ack så rolig, fungerar som vanlig golf fast du använder en fotboll istället. Samla ihop familjen och utmana varandra!

Gruppaktivitet kickoff Sörbybacken Örebro

I härlig natur mitt i Örebro utmanar du kompisgänget eller arbetskamraterna i en femkamp eller niokamp. Vi har grenar som passar de flesta och du kan välja att tävla individuellt eller i grupp.

Hinderbana uppblåsbar Sörbybacken Örebro

Blått och rött och väldigt studsigt? I vår uppblåsbara hinderbana kan såväl barn som vuxna leka och tävla i timtal. Både glada barn och vuxna är välkomna att hoppa av sig ett par timmar!

Mat och dryck i Sörbybacken Örebro

När du har varit igång bland hinderbanor och höghöjdsbanor ett tag kan det vara dags med en välbehövlig matpaus. Och hungrig behöver du inte vara hos oss – vi har både vedugnsbakad pizza från Sörens Vedugn, läskande italiensk glass och mycket mer.

Summercamp 2022 Sörbybacken Örebro

Upplev sommarens härligaste vecka på vårt summercamp i Örebro. Här kan alla barn uppleva våra olika aktiviteter under det efterlängtade sommarlovet.

Varukorg
HÖG TID ATT BOKA SOMMARENS EVENT

Är ni en grupp eller företag? Välj bland färdiga hel- och halvdagspaket eller skräddarsy ert event från grunden!