Gör er redo för Vinterkampen!

Vad gör man en kall vinterdag i Örebro?

Självklart drar man ihop kollegorna eller vännerna och utmanar varandra i en VINTERKAMP hos oss i Sörbybacken. Här har vi satt ihop fem stycken grenar där ni som lag kommer få använda er kreativitet och samarbete ute i natur, men också mysa med lugnare aktiviteter inomhus.

I vår Vinterkamp sätts era färdigheter och kunskaper på prov! I ett tävlingsmoment som kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till. Det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget.

Om ni inte får nog av tävlandet har vi även 9-kampen, Uppdragskampen och Femkampen med ännu fler grenar.

Femkamp Standard

1. Tandemskidor I denna klassiker ska ni som team förflytta er snabbare än de andra lagen på ett par träskidor utan att falla samman i slätten.2. KatapultenEgenskap för bollkänsla är väldigt bra i denna gren då ni använder både fötter, händer och armar för att fånga så många bollar som möjligt.3. Högt men kortHär ställs samarbetsförmågan på prov då ni ska bygga ett vildmarksbygge med specifika angivna mått och regler.4. KakeldaxKommunikation A och O. Här behöver ni som grupp på ett så tydligt och snabbt sätt som möjligt lösa olika kakelpussel.5. PilbågsskytteBågskytte kräver total koordination mellan kropp och sinne, och eftersom det framför allt handlar om precision och inte en sportslig fysik, kan vem som helst bli den nya Robin Hood.

Varukorg