Gör er redo för Vinterkampen!

Vad gör man en kall vinterdag i Örebro?

Självklart drar man ihop kollegorna eller vännerna och utmanar varandra i en VINTERKAMP hos oss i Sörbybacken. Här har vi satt ihop fem stycken grenar där ni som lag kommer få använda er kreativitet och samarbete ute i natur, men också mysa med lugnare aktiviteter inomhus.

I vår Vinterkamp sätts era färdigheter och kunskaper på prov! I ett tävlingsmoment som kan du se nya sidor av dina vänner som bara kommer fram när vinnarinstinkten slår till. Det krävs också ett stort mått av samarbete för att bli det vinnande laget.

Om ni inte får nog av tävlandet har vi även 9-kampen, Uppdragskampen och Femkampen med ännu fler grenar.

Vinterkamp Standard

1. Tandemskidor
I denna klassiker ska ni som team förflytta er snabbare än de andra lagen på ett par träskidor utan att falla samman i slätten.

2. Stresspussel
En gren som kräver teamwork för att lägga vårt handsågade pussel snabbare än det andra laget.

3. Starta EldenMed en tändsticksask, en blöt skog och en skopa fantasi ska ni här få till en eld som brinner i er cementring.
4. Labyrint
Genom en stor och klurig labyrint få bollen från ena sidan till den andra. Alla i laget behövs för att få en så snabb tid som möjligt.5. Musikquiz70, 80, 90, 2000 tal… Olika språk, disneyfilmer och klassiska ljuva stämmor. Vi avslutar Vinterkampen med ett klassiskt musikquiz inomhus i värmen där vi kan varva ner med en kopp kaffe eller varför inte en god pizza från Sörens Vedugn.

Varukorg
HÖG TID ATT BOKA SOMMARENS EVENT

Är ni en grupp eller företag? Välj bland färdiga hel- och halvdagspaket eller skräddarsy ert event från grunden!