Summercamp 2020

Summercamp i Sörbybacken – en fartfylld vecka fylld med upptåg och äventyr!

Sommarlovets häftigaste vecka fylld med aktiviteter som Sörbybacken kan erbjuda. Detta är för dig som är mellan 8-12 år och vi kör måndag till torsdag 9-15 under vecka 25-32.

Pris 

Pris per deltagare är 1.495 kr per vecka.

Tider 

Summercamp pågår måndag till torsdag mellan kl 9 och kl 15. Man bokar vilken vecka man vill gå mellan vecka 25 och 32.

Deltagare 

Det finns 20 platser per vecka och du skall vara mellan 8-12 år.

Beskrivning

Under veckan kommer barnen få prova på olika aktiviteter såsom Höghöjdsbana, fotbollsgolf, frisbeegolf och Mountainbike. Dessa aktiviteter varvas med lekar och spel av olika slag. Mellis och lunch serveras givetvis varje dag. Alla deltagare får en tshirt och en vattenflaska. Summercamp är telefonfritt och vi samlar in telefonerna på förmiddagen. Kläder efter väder och badkläder är bra att ha med då vattenlek kommer förekomma om vädret tillåter. Vi tar ansvar för att vår verksamhet följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför är det viktigt att deltagarna är helt friska för att inte smitta andra.

 

Avbokning 

Deltagare som avbokas senare än 7 dagar innan aktiviteten återbetalas ej. Sörbybacken förbehåller sig rätten att ställa in en bokad vecka om det är färre än fem deltagare anmälda, detta meddelas sju dagar innan start. I sådant fall kommer vi tillsammans med er försöka byta vecka. Lyckas inte detta så återbetalas anmälningsavgiften.