Stängt för säsongen. Vi ses igen nästa vinter!

Skidbacke mitt i stan

Hos oss finns många möjligheter för utförsåkning i vår skidbacke både för dig som nybörjare eller dig som är mer erfaren på skidor. Du kan prova på både utförsåkning i form av slalom, snowboard eller testa vår pulkabacke. Vad tycker du är roligast? Här åker du smidigt uppför i vår bygellift. Vi producerar konstsnö i vår skidbacke när vädret tillåter. Aktuell information om snötillgången uppdateras här och vi uppdaterar även i våra sociala kanaler regelbundet under vintersäsongen.

Vinterns största höjdpunkt

Här finner du den största höjdpunkten för vintern. Vår skidbacke i Sörbybacken är en utmärkt nybörjarbacke för de första plogsvängarna. Vi har en längre backe med lift och en liten barnbacke med band där de minsta kan lära sig att åka skidor.

När backen är öppen kan du hyra enklare alpin utrustning för barn och vuxna. Skidutrustning finns i begränsad omfattning och först till kvarn-principen gäller så var på plats i tid. Registrering och skiduthyrning sker på baksidan av Sörbybackenstugan.

Skidskola i Örebro Sörbybacken

Sportlov örebro

Gratis skidåkning för alla barn under sportlovet i samarbete med Örebro Kommun

TACK till vår fantastiska kommun som möjliggjort gratis skidåkning och lån av skidutrustning för alla barn i Sörbybacken under sportlovet.

Före ditt besök så glöm inte att liftkort måste bokas i förväg. 

Varukorg
Julmarknad & Barnens dag 16/12

Datum: Lördag 16 december 
Tider: 11:00-15:00
Entré Barnens dag: 99kr

UF UTSTÄLLNING 
Likt förra året har vi nöjet att presentera 30 fantastiska UF-företag som kommer att ställa ut och erbjuda sina unika produkter till försäljning under dagen, passa på att handla lite julklappar! 🧑‍🎄 

BARNENS DAG, PIZZABUFFÉ & JULPYSSEL
Minglande trollkarlen Jonas och ponnyn Yoshi kommer och myser med er denna afton. Vi dukar även upp för ansiktsmålning, ballongknytning, skattjakt, Sörens pizzabuffé och en pysselhörna med lite glögg och pepparkakor. 🥰🌲 

Pizzabuffé Sörens Vedugn – 49kr/ barn 

Det är givetvis Kostnadsfritt att komma och mingla med alla härliga UF utställare på baksidan.

Tveka inte! Ta med familjen och mys med oss på årets Julmarknad! 🧑‍🎄♥️