PÅSKCAMP 2022

Påskcamp i ÖREBRO

Vill du vara med på vårens roligaste läger?

Utöver vår megapopulära summercamp så kommer vi år även arrangera ett PÅSKCAMP under påsklovet. 

Påskcamp-veckan

Våra Camps kräver inte något annat än att du bara kommer och är med. Det är ingen idrott som kräver vissa förkunskaper! Det sätter också en prägel av att det inte finns några uppbyggda hierarkier i grupperna om vem som är bäst, utan här är alla där med exakt samma syfte – att ha riktigt kul tillsammans!

Påskcamp är för barn och ungdomar födda 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009.

Vänner för livet

Vi har som en devis för våra aktiviteter – Här skapas nya minnen. För Påskcamp så omvandlar vi det till att vi vill skapa en miljö där man kan få vänner för livet. För visst skulle det vara fantastiskt om du genom en vecka på påskcamp i Örebro, fick en vän för livet?

Fartfyllda Aktiviteter

Vi gör lite av allt. Det är i regel våra höghöjdsbanor som är den mest populära aktiviteten för våra påskcamp-deltagare, men det är ju långt ifrån det enda vi gör. Samt så är det så att vi klättrar egentligen bara under en förmiddag eller eftermiddag per grupp och vecka, mer än så hinner vi inte med. Några andra av de fartfyllda aktiviteterna är flera olika zipline, fotbollsgolf och femkampen.

Lugnare Aktiviteter

Det är roligt med fart och adrenalin. Men det går inte att ha full fart hela dagarna. Vi varvar därför med lite lugnare aktiviteter, dessa har en väldigt stor variation beroende på vilken ansvarig ledare som är på plats för just den veckan.

Schema

Påskcamp pågår måndag-torsdag 9.00-15.00. Vi har personal på plats 8.30-15.30. Vi äter i regel en ganska tidig lunch och sedan äter vi ett mellis på eftermiddagen.

Gruppindelning

Vår tanke för påsklovet är att dela upp barnen i 3 grupper, med en ambition på cirka 15 deltagare i varje grupp. Sedan delar vi in grupperna utefter ålder, men utan att dela in eventuella kompisar i olika grupper.

Ledare

En av våra största förändringar för året är egentligen en intern ändring där vi delegerar ut ansvaret till våra gruppledare på ett tydligare sätt.

Som det ser ut nu så har vi 4 ledare på en grupp med 15 barn. Där en av de ledarna är vår ansvariga för gruppen.

Vad ingår i priset?

Om man räknar ihop alla aktiviteter som vi genomför under en vecka samt kostnaderna för mat, mellanmål, vattenflaska och t-shirt så skulle totala värdet ligga 1663kr utan att vi har tagit med löner för den personal som sköter summercamp. Hur kan vi då göra detta? Jo, delvis så rabatterar vi såklart hela totalen. Men också så har vi med oss feriepraktikanter från Örebro Kommun som utgör 3/4 av varje grupps ledare. Men vi kommer alltid att ha en egen anställd som ansvarar, som vi själva har utbildat.

Väder och kläder

Vädret är en faktor som gör att vi ibland måste göra speciella anpassningar i aktivitetsschemat. Vi är utomhus oavsett väder, är det riktigt ösregn så håller vi oss under tak, men vi kommer att vara utomhus. 

Kläder efter väder! – Sällan är den meningen lika viktig som inför en vecka på vårt påskcamp.

Vanliga Frågor om Påskcamp

Hur vet jag om mitt barn får gå med sina kompisar?

Om vi har problem med kompisar som är mitt i en åldersbrytning mellan två olika grupper- då kontaktar vi den/de som anmält sig och diskuterar fram en lösning tillsammans. Hör ni inget, då är det lugnt!

Jag har inte fått bokningsbekräftelse eller formuläret, vad gör jag?

Skicka ett mail till oss på info@sorbybacken.se med samma fakta som du skrev vid anmälan. Ofta är det någon bokstav fel i den mailadress som du skrev när du anmälde.

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!