Paintball

Paintball Örebro i Sörbybacken

Paintball Örebro i Sörbybacken! Vill du spela paintball i Örebro? Då ska du säga till ditt kompisgäng eller dina kollegorna på jobbet att du utmana dem i en av de roligaste actionsporterna - Paintball. Ni kan välja mellan tre olika spel: Capture the flag, death match eller last man standing. Kom till Sörbybacken och sätt färg på tillvaron och kompisarna. Let the games begin! Paintball är en perfekt aktivitet för en möhippa, svensexan, kick off med jobbet eller den stora överaskningen för någon som fyller år. Se till att få en heldag i Sörbybacken där ni kan kombinera med andra spännade upplevelser så som höghöjdsbana och zipline.

Priser

Du betalar 299 kr/person för två timmars spel samt 250 bollar 100 kr för 125 extrabollar

Öppettider Paintball Örebro

Alla bokningsbara tider ser du när du klickar på boka nedan. Önskar ni spela på andra tider vänligen kontakta oss på info@sorbybacken.se

Deltagare

Minimiålder för Paintball Örebro i Sörbybacken är 15 år. Det minsta antalet deltagare vid en bokning är åtta personer och max 20 personer.

Regler & utrustning 

Man kan vara upp till 20 st deltare samtidigt i paintballbanan. Ha på dig oömma kläder och bekväma skor. Overall och mask för ansiktet tillhandahålls och skall ovillkorligen användas. Keps eller mössa kan vara att föredra beroende på hur mycket hår man har. Alla deltagare utrustas med en markör (ett slags gevär) som fylls med luft och bollar. En guide kommer att finnas med under hela speltiden och på så sätt hjälpa till med att fylla på bollar och luft. Denna guide agerar även som domare och hens ord är det som gäller. 

 

Paintball Örebro Sörbybacken
Paintball Örebro Sörbybacken
Paintball Örebro Sörbybacken
Paintball Örebro
Paintball Örebro

Paintball 

Örebro 

Sörbybacken 

Äventyr 

Kom tillbaka till första sidan:  https://sorbybacken.se/