Verksamhetsidé

SKF utvecklar Sörbybacken A rena och skall fungera som en bas för utövande av de idrotter Sörbybacken kan tillhandahålla som arena.

Vision

Att med hjälp av Sörbybacken arena få fler att vilja röra sig utomhus och bidra till folkhälsan.

Ledstjärnor

• Glädje – Det ska vara kul att vara en del av SKF.
  • Kamratskap – Vi förenas i något som vi gillar.
  • Utveckling – Oavsett du vill utveckla din kondition, styrka eller teknik kan SKF bidra.

Verksamhetsgrenar

SKF är medlemmar i Riksidrottsförbundet och specialförbunden cykelförbundet och svenska skidförbundet.

I framtiden är planen att även gå med i kälkåkarförbundet för snowraceåkarna.

• Cykel – Våra grenar inom cykel är Downhill, Enduro och Slopestyle.
  • Skidor – Våra grenar inom skidor är Freeski, Snowboard och Slopestyle.
  • Snowracer – Det finns faktiskt SM i snowracer!

SKF består av 3 olika medlemstyper:

• Aktiva medlemmar – Aktiva medlemmar är de som aktivt deltar i träning och som tävlar aktivt och där man kan välja att vara med i vinter eller sommar sektionen. På vintern kör vi skidor eller snowboard i parken och hoppen och på sommaren cyklar vi utför och hoppar.
  • Passiva medlemmar – Passiva medlemmar är de som är med för att stötta verksamheten och utvecklingen av Sörbybacken Arena samt ta del av förmåner kopplade till SKF.
  • Sörbybackenkamraterna – Kamraterna är de medlemmar som gillar att vara aktiva kring utveckling av arenan och dess olika evenemang. Här kan man vara aktiv som banbyggare vinter och sommar, ledare eller vid evenemang.

Medlemsavgift och ansökan

Medlemsavgiften är 100 kr per person.

Träningsavgift för aktiva medlemmar tillkommer med 300 kr/ säsong (vinter eller sommar).

Bli medlem här länk.