ÖREBROS ABSOLUT ROLIGASTE

Hinderbana

Stängd för i år, öppnar igen våren 2024

Örebros största hinderbana utomhus ligger endast 10 min från stadskärnan. Den syns på långt håll i sin färgglada skrud i blått och rött. Ta dig runt den 150 meter långa banan ensam eller med dina kompisar. Här finns möjligheter till fartfylld träning som sätter både din balans och smidighet på prov.

Tävla & lek i hinderbanan

För de yngre barnen är den uppblåsbara hinderbanan som ett helt lekland med tunnlar, rutschkanor, hinder och klättring. För ungdomarna och de vuxna är hinderbanan däremot perfekt att tävla i, du kan få upp en riktig hög fart genom backarna och tunnlarna! Så vad väntar du på? Kom och studsa, hoppa, raca och klättra hos oss idag!

Kolla in våra andra spännande aktiviteter.

Vad händer om vädret blir dåligt när jag leker i hinderbanan?

Uppblåsbara aktiviteter får enligt konsumentverkets riktlinjer inte användas vid regn eller vind över 8 m/s. Vi följer självklart dessa riktlinjer! Det finns personal vid hinderbanan som håller uppsikt, både över antalet personer och hur de använder hinderbanan och över omgivningen runt omkring. Detta för allas säkerhet.

När öppnar hinderbanan?

Stängd för i år, öppnar igen våren 2024.
Vår härliga hinderbana är uppblåst och öppen när väderprognosen visar fint väder. Vi kan därför med kort varsel behöva stänga hinderbanan vid regn och blåst. Önskar ni dubbelkolla om den är öppen går det bra att ringa oss på 019-18 18 80 eller mejla på info@sorbybacken.se så svarar vi så snart vi kan.

Bokning

Hinderbanan är en drop in aktivitet och går inte att boka online. Vid större sällskap 10 personer och fler kan den bokas i förväg på info@sorbybacken.se. 

Pris

Hinderbanan kostar 79:- / deltagare för fria timmars lek. 

Ålder

Hinderbanan är från som minst 3 år.
De deltagande barnen i ålder 3-14 år, måste ha en ansvarig vuxen med sig till anläggningen. De deltagande barnen i ålder 3-6 år rekommenderar vi att samma ansvariga vuxna följer med de deltagande barnen i hinderbanan de första varven för att själv kunna göra en bedömning om det deltagande barnet kan utföra aktiviteten på ett säkert sätt.

Deltagarvillkor

• Inga skor i banan
• Ingen mat och dryck
• Inga vassa saker
• Inga volter eller vild lek
• Inga händer i nätet
• Förbjudet att gå UPPÅT i rutschkana. Man ska sitta ned och åka med fötterna först
• Ungdomar under 14 år måste ha ansvarig vuxens (myndig) godkännande och underskrift i villkoren för att få delta. Fråga alltid personalen om något känns oklart.
• Hinderbanan är från som minst 3 år.
• De deltagande barnen i ålder 3-14 år, måste ha en ansvarig vuxen med sig till anläggningen. De deltagande barnen i ålder 3-6år rekommenderar vi att samma ansvariga vuxna följer med de deltagande barnen i hinderbanan de första varven för att själv kunna göra en bedömning om det deltagande barnet kan utföra aktiviteten på ett säkert sätt.
• Den som går i Hinderbanan får som mest väga 110kg.

Varukorg
Boka höstens Kick-Off

I Sörbybacken får ni kick-off och teamdag i ett! Utveckla er samarbetsförmåga, stärk er gemenskap och företagskultur – och ha roligt på vägen!