Åka Skidor i Sörbybacken

Åka skidor Örebro

VINTERN 2020 INSTÄLLD
Pga av väderläget i Örebro så har vi bestämt att ställa in vinternverksamheten i år.

Åka skidor i Örebro

Vinter i Sörbybacken tillgodoser skidåkning i Örebro för alla, stor som liten.

Ska du åka skidor eller snowboard när du är i Örebro? Då ska du komma till Sörbybacken som är en citynära skidbacke som ligger fem minuter från Örebro centrum och ett stenkast från Örebro Universitet.

Skidbacke, Skipark och en barnbacke.

Om du vill åka vanlig utförsåkning eller om vill köra lite mer avancerad åkning i en skipark så finns det i Sörbybacken. Här finns en backe med lift samt en liten barnbacke med band där de minsta kan lära åka skidor. För de som vill åka lite mer avancerat så finns även vår skipark för både skidor och snowboard med boxar, stora och små hopp, rails och som passa till stora och små åkare. Om du vill åka skidor i Örebro är Sörbybacken ett bra val om du har små barn och som vill testa åka skidor utför.

Hyra skidutrustning

Har du inte en egen skidutrustning eller snowboard och vill åka skidor i Örebro? Då kan du alltid hyra det i vår skidshop. Vi har det du behöver, skidor, pjäxor, stavar och hjälm, och det går även att hyra snowboard, (bräda, pjäxor och hjälm).
Hyra utrustning

Liftkort

Om du ska åka skidor i Örebro och vill köpa liftkort till Sörbybacken så kan du göra det i kassan när du kommer till Sörbybackens skidanläggning
Läs mer om liftkort

 

Se väderprognos för dig som vill åka skidor i Örebro  Sörbybacken

 

Sörbybacken - Här skapas nya minnen